ACTUALITATE 13 martie 2013

Atenţie la premiile false!

de Székely Emőke | 45 vizualizări

Un pensionar din Târgu Secuiesc a fost înşelat prin telefon

Se pare că moda înşelătoriilor prin telefon continuă să fie practicată, în ciuda numeroasele atenţionări ale autorităţilor. Un pensionar în vârstă de 74 de ani din Târgu Secuiesc s-a prezentat marţi la poliţie şi a reclamat faptul că o persoană necunoscută l-a sunat susţinând că este angajatul Romtelecom Braşov, şi l-a indus în eroare cu privire la câştigarea unui premiu constând într-un televizor şi suma de 7.000 de lei. Falsul angajat i-a cerut pensionarului să cumpere mai multe cartele telefonice PrePay, să îi comunice codurile de reîncărcare şi să trimită prin mandat poştal suma de 950 de lei pentru ca apoi să îşi poată ridica premiile.

Poliţiştii din Târgu Secuiesc împreună cu cei din Sfântu Gheorghe au organizat un flagrant şi au prins-o pe aşa zisa angajată în momentul în care aceasta ridica banii de la un oficiu poştal din Sfântu Gheorghe. Femeia a fost dusă la secţie, unde a povestit că ea de fapt a fost trimisă la Poştă de o altă persoană, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care este închis în Penitenciarul Codlea.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 85%, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.