ACTUALITATE 21 martie 2013

Artificii marca Pyro Events la Zilele Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 147 vizualizări

Liderul naţional al spectacolelor pirotehnice va crea şi în acest an jocurile de artificii din încheierea Zilelor Oraşului

Firma Arcon din Sfântu Gheorghe va oferi în acest an focul de artificii care va încheia Zilele Orașului, iar spectacolul va fi creat de Pyro Events, ca urmare a focurilor de artificii din 2012, un etalon pentru participanții la Zilele Sfântu Gheorghe. Spectacolul piro-muzical realizat anul trecut de Pyro Events, live în compania legendarei trupe Omega a fost unul impresionant, drept pentru care parteneriatul dintre Biroul de organizare a Zilelor Sfântu Gheorghe și Pyro Events team s-a prelungit, urmând ca și în acest an punctul culminant al manifestărilor să fie cu totul special, un adevărat regal pirotehnic la standardele Pyro Events.

Reprezentantul Pyro Events, Mihai Bondria, a declarat că cel de-al doilea spectacol de artificii pe care îl vor realiza în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe se dorește a fi un nou eveniment care să marcheze prin originalitate și profesionalism, urmând ca în perioada următoare să se stabilească detaliile legate de muzică împreună cu organizatorii. Focul de artificii va dura între opt și zece minute, iar datorită susținerii oferite de Arcon, organizatorii și Primăria Sfântu Gheorghe nu vor cheltui niciun leu în acest sens.

Evenimente de anvergură marca Pyro Events

Pyro Events activează din anul  2006, timp în care a realizat peste 500 de spectacole pirotehnice în România și Republica Moldova. În portofoliul companiei se regăsesc evenimente de anvergură, asociate cu cele mai spectaculoase focuri de artificii realizate vreodată în România, printre care petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, Sărbătoarea Sfântei Paraschiva la Iași, Ziua Marinei Galați – primul spectacol cu tragere de pe Dunăre, din România, celebrul festival Liberty Parade, Prezentarea trofeului Europa League, Gala de Box Lucian Bute Romexpo, Deschiderea FOTE  Brașov 2013, Turneul Disney Magic Show și multe altele.

Pyro Events sunt recunoscuți de asemenea pentru spectacole pirotehnice live realizate alături de nume importante ale industriei muzicale, în cadrul unor concerte sau festivaluri de top: Manowar, Omega, Dj Project, FUSION Baroque Avrig, Fusion Festival Barajul Gura Râului, FUSION Symphonique Sibiu, Splendorile Muzicii Baroce etc.

Pyro Events operează cu cel mai performant sistem de tragere din lume, numit Galaxis, iar în 12 aprilie vor participa la realizarea unei noi puneri în scenă a superproducției multimedia „HANNIBAL – The Crossing of the Alps” la Solden în Austria, asigurând suport tehnic. Nu este prima participare internaţională pentru Pyro Events, un client obișnuit al festivalurilor de profil, precum cel din Malta, Ignis Brunensis de la Brno, Cehia.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.