ACTUALITATE 5 mai 2022

Arest preventiv într-un caz de tâlhărie calificată în Sfântu Gheorghe

de Diana Pantelimon | 1254 vizualizări

Tânărul în vârstă de 17 ani care este cercetat de polițiștii din Sfântu Gheorghe pentru că a tâlhărit un bărbat pe o stradă din municipiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 2 mai a.c., un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat fizic un bărbat care se deplasa către casă, pe strada 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe. Acesta i-a furat bărbatului și telefonul mobil.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 30 aprilie a.c., în jurul orei 1:30.

În urma investigațiilor, polițiștii Municipiului Sfântu Gheorghe au identificat la data de 1 mai a.c. un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat organelor judiciare competente pentru dispunerea măsurilor legale, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna.

Ulterior, persoana în cauză a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă instanței de judecată, iar tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile, a transmis aceeași sursă.

Sursa foto: Arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.