ACTUALITATE 10 decembrie 2013

Aproape o sută de comercianţi înscrişi la Târgul de Crăciun

de Székely Emőke | 55 vizualizări

60 dintre aceştia vor ocupa căsuţele puse la dispoziţie de Primărie în perioada 18-24 decembrie

În acest an, Primăria Sfântu Gheorghe organizează Târgul de Crăciun în perioada 18–24 decembrie, iar termenul limită pentru înscrieri a fost data de 4 decembrie.

Înainte de sărbătorile de Crăciun, Primăria organizează în fiecare an în centrul oraşului Târgul de Crăciun, ocazie cu care comercianţii pot să-şi ofere produsele locuitorilor oraşului, din căsuţele de lemn puse la dispoziţie gratuit de către organizatori.

Comisia de evaluare a fost nevoită să selecteze şaizeci de comercianţi care vor putea participa la târgul din acest an, din aproape o sută de solicitări depuse. Pe lângă cerinţele formale – completarea formularului de înscriere, prezentarea fotografiilor cu produse, juriul a analizat şi calitatea produselor, unicitatea lor, cât şi adaptarea la atmosfera specifică târgului. Datorită numărului mare de solicitări, organizatorii încearcă să asigure spaţiu pentru cât mai mulţi comercianţi. În oferta de produse s-a ţinut seama şi de faptul că acesta nu este un târg de artizanat, ci este unul care se adresează unei pături sociale mai largi, prin urmare şi gama de produse este foarte diversificată. Alături de produsele meşteşugăreşti şi de artizanat, la târg se vor putea găsi şi creaţii de artizanat, jucării, cărţi, săpunuri hand-made, ornamente şi cadouri, cât şi bunătăţi specifice sezonului.

Deschiderea târgului va avea loc în data de 18 decembrie, la ora 17, acesta fiind deschis zilnic între orele 11–20, excepţie făcând ziua de 24 decembrie, când programul se va încheia la ora 14. Pe timpul Târgului de Crăciun, atmosfera festivă va fi creată de programe muzicale, jocuri, muzică şi bunătăţile de Crăciun.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.