ACTUALITATE 30 iulie 2021

Apel de donare de sânge pentru un militar de la Unitatea din Arcuș

de Iulia Drăghici - Taraș | 4032 vizualizări

Un militar de la Unitatea din Arcuș are nevoie de sânge pentru a continua lupta pentru viață împotriva unui diagnostic crunt: leucemie. Astfel, cei care vor să îl ajute pe Balcan Daniel pot dona la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe, precizând numele acestuia și spitalul la care este internat.

Vă adresez respectuos rugămintea de a ne sprijini și de a vă alătura campaniei de donare de sânge (trombocite grupa A2+) pentru colegul nostru cap. Balcan Daniel, care a fost diagnosticat cu LEUCEMIE și a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Hematologie și Transplant Medular Târgu Mureș, secția Hematologie-2.

Pot dona și ceilalți cu alte grupe de sânge.

Toți cei care vor, pot dona specificând numele colegului, Balcan Daniel și spitalul la care este internat.

Pentru alte detalii, punct de contact – Lt.col. subinginer Clinci Sergiu, tel 0744-489131”, se arată într-o informare pe care Centrul Militar Județean Covasna a transmis-o redacției Observatorul de Covasna.

Donarea de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe, din strada Bánki Donát, se poate face de luni până vineri, între orele 8:00 – 12:00. Cei interesați au posibilitatea de a se programa la donare, astfel încât să evite statul la cozi, prin aplicația BloodDoChallenge, despre care am oferit mai multe detalii în știrea publicată AICI.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.