ACTUALITATE 21 ianuarie 2016

Antal Árpád, împăcat cu realizările din ultimul mandat

de Mirela Cara | 674 vizualizări

Cum 2016 este un an al alegerilor locale, mulți cetățeni fac deja o analiză proprie a ceea ce s-a făcut pentru orașele lor în perioada mandatelor care expiră anul acesta, pentru a vedea în ce măsură cei pe care i-au ales au dus la bun sfârșit proiectele pe care au promis să le deruleze. La rândul lor, unii dintre primari, care urmăresc să candideze în vederea obținerii unui nou mandat, își fac o autoevaluare care îi poate ajuta în estimarea șanselor în fața alegătorilor.

Întrebat cum se raportează el la rezultatele obținute până în prezent, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a precizat că pe durata mandatului său au fost probleme pe care le-a rezolvat deși nu erau parte din obiectivele pe care și le fixase, dar și probleme pe care nu le-a soluționat deși făceau parte din obiectivele stabilite la început de mandat. „Ceea ce mi-am propus, în mare parte am îndeplinit. Sunt lucruri pe care mi le-am propus și nu le-am îndeplinit și altele pe care nu mi le-am propus și le-am îndeplinit”, a spus edilul care a adăugat că la investiții în sport, terenuri de sport în școli a reușit destul de multe deși rămân în continuare multe de făcut.

În ce măsură acestea vor fi continuate în același ritm rămâne de văzut după alegerile de anul acesta, când deocamdată nu se știe dacă actualul primar își va mai depune candidatura.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
apc, 23 ianuarie 2016
Pe cine ne propui?
ASociatia ProCovasna, 23 ianuarie 2016
Prietene Arpi, bunastarea unui oraș derivă din puterea lui economică, din numărul și calitatea locurilor de muncă. Matale probabil că te-ai aplecat (?!) mai mult asupra construrii de parcuri citeste integral
paine, 23 ianuarie 2016
Pana si Vasluiul s a schimbat in ultimii 5-6 ani... Judetul asta parca s a intors in timp.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.