ACTUALITATE 3 februarie 2023

András Nagy Róbert a obținut un nou mandat de manager al Spitalului din Sfântu Gheorghe

de Diana Pantelimon | 1289 vizualizări

András Nagy Róbert a obținut prin concurs un nou mandat de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe. Acesta are astfel cel puțin încă trei ani, cât este valabil noul mandat, ocazia de a-și continua proiectele și planurile de dezvoltare pentru instituția medicală.

Managerul își propune ca în noul mandat să ducă la bun sfârșit proiectele începute. 

„Îmi propun, pentru următorul mandat, mai multe aspecte. Cel mai important este să continuăm acele investiții pe care le-am început, să ne folosim de acele posibilități care ne vor veni în cale în perioada următoare, mă refer la proiecte de finanțare europeană, să depunem și să participăm la toate axele, la toate deschiderile de proiect care vor fi. Iar pe partea de personal, să continuăm ceea ce am început anul trecut, programul „iCare – Academie de spital”. Astăzi deja suntem la al șaselea curs pe care l-am organizat pentru colegii noștri asistenți. Să dezvoltăm acest proiect în mandatul acesta, să organizăm workshop-uri regionale pentru spitale. A fost deja unul pe logistică și neurologie, țintit pe tratamentul AVC-ului”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, managerul spitalului.

Acesta a adăugat că perioada cea mai dificilă pe care a trăit-o în ultimul mandat a fost cea a pandemiei de Covid-19.

„Provocarea cea mai mare a vechiului mandat, nu știu dacă a fost partea de organizare pentru Covid-19 sau reorganizarea activității în clădirea spitalului vechi, deoarece am început să lucrăm și la acea clădire în aceeași perioadă. Dar cred că pregătirile pentru Covid au fost cele mai dificile”, a precizat András Nagy Róbert.

De ce a candidat pentru încă un mandat?

„Când vezi că munca ta are un rezultat și cât de cât se vede că ai lucrat, atunci ai o determinare să faci mai mult, să continui aceste proiecte începute”, a mai spus managerul.

Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean (CJ) Covasna, i-a predat managerului dispoziția noului mandat, în cadrul unei ședințe de consiliu medical de miercuri, 1 februarie a.c.

„András Nagy Róbert, managerul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”, rămâne în continuare în funcție. Acesta a primit miercuri un nou mandat de trei ani, după ce a susținut concursul pentru postul respectiv. În ultimii ani, încrederea în spitalul nostru a crescut considerabil datorită investițiilor care au fost făcute și, desigur, datorită personalului profesionist care lucrează aici. Am convingerea că secretul dezvoltării pe termen lung este stabilitatea și continuitatea. 

Felicitări, mult noroc, dar mai ales multă putere de muncă și inspirația de a face și în continuare lucruri utile și cu sens”, a transmis Tamás Sándor pe pagina sa de Facebook.

András Nagy Róbert a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Transilvania din Brașov. A lucrat în administrație și la mai multe societăți comerciale ca jurist. La conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe se află încă din decembrie 2010, fiind la al patrulea mandat.

Sursa foto: Zsigmond István. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.