ACTUALITATE 5 octombrie 2021

Amenzi pentru circulație și reguli anti-COVID de peste 4.500 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1125 vizualizări

Polițiștii covăsneni informează că la finele săptămânii trecute s-au dat peste 20 de sancțiuni la Sfântu Gheorghe, în valoare totală de 4.530 de lei, pentru nereguli constatate privind circulația pe drumurile publice și nerespectarea măsurilor instituite pentru combaterea pandemiei de COVID -19. 

Pe parcursul sfârșitului săptămânii trecute, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe au fost organizate acțiuni preventive în sistem integrat, în care au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul Ordine Publică, Biroul Rutier și jandarmi din cadrul I.J.J Covasna.

Activitățile au vizat în special zonele aglomerate, centrele comerciale, dar și mijloacele de transport persoane, scopul urmărit fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație, precum și prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională.

În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4530 de lei. Sancțiunile au fost aplicate ca urmare a neregulilor constatate privind circulația pe drumurile publice și nerespectarea măsurilor instituite pentru combaterea pandemiei de COVID -19”, a transmis IPJ Covasna într-un comunicat de presă transmis luni. 

Totodată, Prefectura Covasna a informat în același context și că „în ultimele 24 de ore, echipaje mixte alcătuite din personal al Inspectoratului de Poliție Județean și al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Gheorghe Doja”, au executat cu succes 5 acțiuni punctuale.

Rezultatele acestor misiuni de prevenție s-au materializat prin verificarea/ legitimarea a 600 de persoane fizice, 7 operatori economici, 20 de locații și obiective, 11 mijloace de transport persoane.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 lei”, scrie pe site-ul Instituției Prefectului Județului Covasna. 

În județul Covasna, luni s-au raportat 14 cazuri noi. În total, sunt înregistrate 405 cazuri active. Incidența, de 1,79/1000, plasează județul încă în topul cu cele mai mici rate de răspândire a coronavirusului din țară. 

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.