ACTUALITATE 28 februarie 2018

Amenzi de 26.700 de lei aplicate în februarie de jandarmii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 543 vizualizări

Bilanțul lunar arată că subunitățile IJJ Covasna au executat 289 de misiuni în ultima lună

În luna februarie a.c., jandarmii covăsneni, sprijiniți de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, au executat 289 de misiuni de ordine publică, arată bilanțul lunar prezentat marți de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna. Misiunile au însemnat și aplicarea a 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.700 de lei. De asemenea, au fost întocmite acte de constatare pentru 13 fapte de natură penală.

Dintre misiunile executate de jandarmii covăsneni, 89 au fost de întreținere a ordinii publice în mediul urban, 46 în mediul rural, 37 de misiuni în zona stațiunilor montane, 21 de misiuni de intervenție la solicitare prin 112, 24 de misiuni în zona instituțiilor de învățământ, 4 la manifestările cultural artistice, 26 în colaborare cu Direcția Silvică sau 15 misiuni de punere în aplicare a unor mandate de aducere.

Printre cele mai frecvente fapte sancționate cu amenzi de jandarmi se numără cele de loviri sau alte violențe, multe dintre acestea fiind cauzate de consumul excesiv de alcool.

„Principalele direcții de acțiune în această lună au fost organizarea și executarea misiunilor de asigurare a ordinii publice la manifestările culturale desfășurate cu ocazia serbărilor tradiționale de „Fărșang” (sfârșitul iernii) din localitățile Baraolt, Belin și Ozun, la manifestările culturale din cadrul Festivalului Internațional „Pomana Porcului” din stațiunea Balvanyos și la manifestările sportive din stațiunea Șugaș Băi”, au transmis marți, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.