ACTUALITATE 24 noiembrie 2013

Amânare în Cazul „Mikó”

de Székely Emőke | 111 vizualizări

Un nou termen pentru judecarea Cazului „Mikó” a fost fixat pentru vineri la Curtea de Apel Ploiești, însă acuzații au cerut amânare, așadar nici de această dată nu putem spune că avem un verdict în acest caz care durează de câțiva ani.

Primul termen în acest caz a avut loc în decembrie 2010, la Sfântu Gheorghe, apoi au urmat altele la Tribunalul Buzău, la Curtea de Apel Ploiești, apoi, după ce acuzatul Markó Attila a fost ales deputat, cazul a fost mutat la Înalta Curte de Casație și Justiție, de unde a făcut cale întoarsă la Ploiești, unde primul termen a fost fixat pentru vineri, când a fost amânat.

O primă sentință în cazul retrocedării clădirii Liceului „Székely Mikó” a fost dată de judecătorii Tribunalului Buzău, și anume: trei ani de închisoare cu executare pentru doi dintre membrii Comisiei de Restituire a Imobilelor (Markó Attila și Marosán Tamás), și trei ani cu suspendare pentru cel de-al treilea membru, Silviu Clim. Sentința a fost însă atacată. Deocamdată nu se cunoaște data următorului termen în acest caz.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alex, 25 noiembrie 2013
Daca este nevinovat,de ce mai solicita amanarea sentintei? Ma intreb, daca era vorba despre altcineva, tot asa se judeca? RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.