ACTUALITATE 31 octombrie 2022

Alergare în seara de Halloween, în centrul orașului Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 676 vizualizări

Membrii echipei Fitness Tribe îi provoacă pe locuitorii orașului să participe la cea de-a treia ediție a evenimentului „Halloween Run”, care va avea loc luni, 31 octombrie. Participanții, costumați ca atare, vor alerga în jurul Parcului Elisabeta, iar startul se va da la ora 20:00, în fața literelor gigantice #SEPSI.

Chiar dacă mulți au sărbătorit Halloween-ul în avans, în weekend, sunt și astăzi evenimente care marchează sărbătoarea. Unul dintre ele va avea loc în Parcul Elisabeta din reședința de județ și este adresat iubitorilor de mișcare în aer liber. 

„Când se lasă seara, ies spiritele libere la alergat! Iar luni în special, cu ocazia Halloweenului, toți se adună în parc să-și etaleze costumele, să alerge câteva ture de parc și să bea un ceai bun cu nebunaticii lor camarazi de alergat. Hai și tu cu noi la o tură spooky. Nu uita costumația, iar dacă ai copii, adu-i și pe ei. Alergi cât vrei și cum vrei”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Organizatorii ne-au spus că va fi o alergare în ritm ușor, iar fiecare participant va putea să decidă dacă vrea să alerge o tură de parc sau mai multe. 

Prima ediție a evenimentului a fost organizată în 2018. Atunci, participanții au avut de parcurs un traseu de 9 kilometri pe străzile din municipiu. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.