ACTUALITATE 10 martie 2015

Ajutor pentru pensionarii cu venituri foarte mici

de Székely Emőke | 172 vizualizări

Pensionarii care au venituri mai mici de 400 de lei vor primi o nouă tranşă de alimente din partea Uniunii Europene. Este vorba de pachetele care au rămas pe stoc după distribuirea acestora care a avut loc la finele anului trecut.

„Hotărârea de Guvern care reglementează acordarea acestui ajutor spune că alimentele rămase pe stoc trebuie distribuite. La nivelul municipiului Sfântu Gheorghe vorbim de 750 de cutii cu făină, paste făinoase, ulei, zahăr și conserve. În evidențele noastre figurează 1.100 de pensionari cu venituri foarte mici, însă din cauza majorării pensiilor de la începutul anului mulți au trecut de baremul de 400 de lei, așadar sper că vom avea destule cutii pentru toată lumea” – a declarat directorul Direcției de Asistență Comunitară Sfântu Gheorghe, Tankó Vilmos.

Ajutoarele pot fi ridicate de la depozitul instituției de pe strada Crângului. La nivelul județului Covasna au fost distribuite aproape 73.000 de cutii cu alimente.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pensia TA, 29 martie 2015
Daca esti pensionar si ai dubii ca valoarea pensiei tale este sub valoarea reala, raportata la toate veniturile tale, sau daca esti in prag de pensionare si inca nu cunosti valoarea pensiei tale, ai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.