ACTUALITATE 3 martie 2016

Agenda sportivă județeană a sfârșitului de săptămână

de Sever Ioan Miu | 915 vizualizări

Sfârșitul de săptămână aduce două meciuri de baschet feminin, dar și un meci de futsal și reluarea campionatului de fotbal în liga a III-a.

Sepsi SIC cu Alexandria, Sepsi SIC 2 cu Iași

Vineri, la ora 19, Sepsi SIC va fi la București, pe Arena de baschet, pentru a reîntâlni formația din Alexandria. La precedentul meci cu Alexandria, disputat acasă, pe 28 februarie, câștigătoarea Cupei României a trecut cu un strălucit 89-42 (49-24)  de echipa din Teleorman.  Totodată, echipa a doua a Sepsi SIC întâlnește acasă, sâmbătă de la 16, Politehnica Iași, într-un meci de liga I. „Va fi un meci echilibrat, acolo am bătut la un punct. Sperăm să câștigăm, până acum suntem pe primul loc în campionat“, a declarat antrenorul echipei, Nemes Áron.

KSE cu Călărași, Sepsi OSK cu Galați

La futsal, KSE Târgu Secuiesc va avea un meci cu Dunărea Călărași, duminică, la ora 17, în sala Polivalentă din municipiul covăsnean, în timp ce Sepsi Futsal stă o etapă. În ceea ce privește fotbalul, liderul Seriei 1 din liga a III-a, Sepsi OSK, reia campionatul sâmbătă, pe 5 martie. La ora 15, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, covăsnenii  întâlnesc Metalosport Galați după o lungă perioadă de antrenament. „Am avut pregătire, am avut jocuri amicale, au fost care ne-au reușit mai bine sau mai prost, important e ca sâmbătă să dăm cel mai bun joc al nostru. Am încredere în băieți, îi văd și la antrenamente foarte motivați, mai ales că ne întâlnim și cu o echipă care încearcă să joace fotbal, nu numai să rupă jocul, ci să ofere și spectacol. Au reușit să facă niște tranzacții în perioada de iarnă cu șase jucători din liga a II-a, de la Oțelul Galați“, a declarat antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu. Un alt meci din liga a II-a, cel între FC Zagon și FC Cetatea Târgu Neamţ, a fost anulat.

Teme articol: baschet futsal fotbal Sepsi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.