ACTUALITATE 10 martie 2016

Agenda sportivă a sfârșitului de săptămână

de Sever Ioan Miu | 546 vizualizări

Agenda sportivă a acestui final de săptămână se remarcă prin primul meci de semifinală între Sepsi SIC și Târgoviște și prin derbiul județean dintre KSE și Sepsi Futsal. CSM Sfântu Gheorghe are trei meciuri în turneul de sală, iar iubitorii fotbalului vor avea partide de liga a III-a, a IV-a și a V-a.

Semifinală pentru Sepsi SIC

Sfârșitul de săptămână începe în forță, vineri, cu primul meci din semifinala dintre Sepsi SIC și CSM Târgoviște, de la ora 19:00 în sala sporturilor Szabo Kati. Echipa lui Zoran Mikes a terminat sezonul regu­lat cu 18 victorii și numai două eșecuri, în timp ce Târgoviște, antrenată de Predrag Vasic, a avut 14 victorii și 6 înfrângeri.

Tot la baschet, echipa U18 a CSS Sfântu Gheorghe va întâlni Bega Timișoara sâmbătă, la ora 11, pe Szabo Kati. „Meciul de sâmbătă este foarte important în privința calificării la Turneul Final. La Timișoara am pierdut la 3 puncte și avem nevoie de victorie pentru a ramâne în cărți“, ne-a declarat antrenorul Nemes Aron. Totodată, altă echipă antrenată de Nemes Aron, Sepsi SIC 2, întâlnește duminică CSM Ploiești, la ora 12, în deplasare.

Derbi județean la futsal, sâmbătă

Sâmbătă, de la 18, în Szabo Kati, Sepsi Futsal întâlnesc KSE Târgu Secuiesc. În ultimul meci dintre echipe, anul trecut, KSE a trecut cu 8-1 de Sfântu Gheorghe. „Noi suntem pregătiți pentru victorie, să câștigăm partida. Știu că o să fie un meci greu, mereu am avut meciuri grele cu Târgu Secuiesc“, ne-a declarat antrenorul Sepsi Futsal, Farkas Attila. Mihaly Zoltan, accidentat după meciul din campionat cu Deva, ar putea juca din nou, cu ocazia derbiului județean. „Eu sper că va putea să joace. Nu e refăcut sută la sută, dar deja a făcut trei antrenamente cu echipa, se simte mult mai bine“, a precizat Farkas.

„La antrenament s-a insistat pe jocul de apărare și contraatac, pentru că Sepsi Futsal au un sistem foarte bine pus la punct de atac“, ne-a declarat despre pregătirile KSE vicepreședintele clubului, Vasile Ștefan. „Va fi sala plină cum nu a fost niciodată. Anul trecut, când am jucat cu Sfântu Gheorghe și am câștigat, am avut în sală aproape 1400 de spectatori“, a mai spus el.

Vasile Ștefan spune că antrenorul KSE, David Sanchez Madrid, este plecat în Spania la o întrunire a antrenorilor de futsal, și nu va putea fi alături de echipă în meciul de sâmbătă. Desigur, jucătorii vor ține cont de instrucțiunile date de antrenor înante de a pleca. Tot vicepreședintele KSE spune că ar fi preferat să mute meciul pe luni, în contextul în care o parte din sportivi joacă și fotbal pe iarbă și au meciuri și sâmbătă și duminică. „Dar și o parte dintre jucătorii Sepsi Futsal joacă fotbal pe iarbă duminica și luni ar fi fost obosiți, îi înțeleg și pe ei“, ne-a declarat vicepreședintele clubului. Nu l-am putut contacta pe președintele clubului Sepsi Futsal, Bende Lajos, pentru a aflat și punctul său de vedere.

Trei meciuri pentru echipa de handbal a CSM

În cadrul turneului de sală organizat de CSM Sfântu Gheorghe la handbal, vineri, de la 13:00, juniorii 3 antrenați de Viorel Bărbos întâlnesc Olimpic Mizil, iar sâmbătă, de la 15, se luptă cu Dinamo Brașov. Duminică, în ultima zi a turneului, CMS dispută de la 13:00 o partidă cu Ghimbav.

Meciuri în liga a III-a, a IV-a și a V-a

La fotbal, Sepsi OSK întâlesc, în deplasare, Inter Dorohoi, pe 12 martie, de la ora 15, într-un meci de liga a III-a. În liga a IV-a județeană,  tot pe 12 martie au loc meciurile dintre Baraolt și Păpăuți, Brețcu și Belin, iar pe 13, între Progresul Sita Buzăului și Venus Ozun, Cernat și KSE Târgu Secuiesc. Tot pe 13 sunt partidele între Nemere Ghelința și Prima Brăduț, Perko Sânzieni și Oltul Chilieni, respectiv Harghita Aita Mare și Ojdula. Toate mecirurile vor avea loc de la ora 15. În liga a V-a, pe 13 martie au meciurile dintre  Poian și Hăghig, Covasna și Arcuș, dar și partidele dintre Sepsi OSK II și Reci, Întorsura Buzăului și Bodoc, respectiv Dalnic și Chichiș.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.