ACTUALITATE 6 februarie 2009

Adăpost pentru câinii vagabonzi

de Covasna Media | 398 vizualizări
Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a semnalat ieri că oraşul are tot mai mulţi câini comunitari, numărul acestora crescând în ultima vreme în mod spectaculos. Potrivit edilului, există bănuieli că patrupezii ar fi aduşi, cu maşinile, din alte oraşe, tocmai pentru a le „curăţa” pe acestea din urmă. Mai mult, Antal Arpad bănuieşte că aceşti câini ar poveni „dintr-un oraş mare şi vecin” municipiului Sfântu Gheorghe, adică din Braşov.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a semnalat ieri că oraşul are tot mai mulţi câini comunitari, numărul acestora crescând în ultima vreme în mod spectaculos. Potrivit edilului, există bănuieli că patrupezii ar fi aduşi, cu maşinile, din alte oraşe, tocmai pentru a le „curăţa” pe acestea din urmă. Mai mult, Antal Arpad bănuieşte că aceşti câini ar proveni „dintr-un oraş mare şi vecin” municipiului Sfântu Gheorghe, adică din Braşov. Primarul a ţinut să precizeze că municipalitatea cere ajutorul localnicilor, care dacă vor vedea vreo maşină ce „depozitează” câini în Sfântu Gheorghe, sunt rugaţi să noteze numerele acesteia şi să ia legătura cu Poliţia Comunitară. Pentru rezolvarea situaţiei, se intenţionează construirea unui adăpost pentru câini, în perioada următoare.

Monica Rizea

Teme articol: caini vagabonzi comunitari
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Zoli, 11 februarie 2009
Ai si dovezi dey, sau iti place sa te autoperfectionezi pe seama altora? Astept dovezile tale... Cu stima: Z
C . Alexandru, 10 februarie 2009
:))e o solutie buna. poate se gandeste sa aplice si dansul metoda asta
dey, 9 februarie 2009
CHEAR ASA DE PROSTI CREDETI POPULATIA ORASULUI.Nu iti este rusine, primar esti tu(asta este solutie de a rezolva problema).IMAGINATIA ASTA BOGATA A INTRECUT FILMELE SF. Nu credeam ca un om puate sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.