ACTUALITATE 23 august 2016

Actorii de la TAM caută un coleg

de Iulia Drăghici - Taraș | 733 vizualizări

Echipa Teatrului„Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe va organiza marţi, 30 august, de la ora 11 în sala Arta, un concurs de angajare. TAM caută un coleg debutant cu studii superioare. Candidaţii trebuie să prezinte un moment artistic individual şi fie pregătiţi pentru impovizaţie. Participarea se confirmă prin e-mail la adresa: manager@tam.ro.

„Ţi-ar plăcea să fii Actor la Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe? Eşti tânăr şi simţi că te-ai născut să fii actor? Îţi place să străluceşti pe Scenă şi să uimeşti lumea cu Talentul tău? Te vrem! Vino în Echipa noastră! Te vom primi cu Bucurie şi Entuziasm, dacă eşti plin de Energie şi dornic să faci lucrurile să se-ntâmple. Tot ce trebuie să faci ca să ne convingi că eşti Colegul pe care îl căutăm este să îţi pregăteşti un moment Artistic individual cu care să ne surprinzi la casting, un monolog care crezi că te pune în Valoare. Şi, pentru că prezenţa ta de Spirit completează Talentul în Teatru, vrem de la tine să fii pregătit și pentru Improvizație. (...) Suntem pe recepție pentru toți cei care își doresc să își încerce șansa. Nu ezita! Depune-ți candidatura! Tu poți fi colegul nostru și suntem siguri că te vei descurca de minune! Nici nu știi de echipă „cool” suntem! ;)”, arată anunțul frumos colorat, postat pe Facebook de echipa TAM.

Managerul Teatrului, Anna Maria Popa, ne-a mai declarat: „Angajăm actor debutant cu studii superioare. Acestea sunt condiţiile de angajare. Nu căutăm actori cu o anumită experienţă şi cu anumită vârstă, pentru că nu acestea sunt condiţiile de salarizare aprobate în acest moment în organigramă. Vrem să fie un om talentat, deschis, să-şi dorească să lucreze, să vină şi să se alăture echipei”.

În ceea ce priveşte sfatul dat tinerilor care vor să fie actori TAM, Anna Maria Popa a spus: „Să aibă foarte multă încredere şi să vină pentru că este un concurs pe bune. Chiar ne dorim să avem cel mai bun coleg pe care îl găsim”.

Teatrul Andrei Mureşanu are în momentul de faţă 41 de angajaţi, iar 14 dintre aceştia sunt actori, doi sunt regizori şi un consultant artistic.

 

 

Teme articol: TAM actor ttru angajare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.