ACTUALITATE 30 martie 2016

Activităţi cu „Ecou” la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 966 vizualizări

Asociaţia de Tineret „Ecou” a anunţat că şi în acest an va fi prezentă la Zilele Sfântu Gheorghe, alături de partenerii lor de la Asociaţia „Harit”, cu activităţi interesante, menite să promoveze multiculturalismul.

Deschiderea activităţilor va fi făcută, la fel ca în ultimii trei ani, prin defilarea cu balaurul, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, Mădălin Guruianu, coordonatorul de proiecte al Asociaţiei de Tineret „Ecou”. „De trei ani facem acest lucru, cu tineri români şi maghiari. Îi aşteptăm pe toţi tinerii să ni se alăture”, a spus acesta.

Programul „Saint George Got Talent” nu lipseşte nici în acest an din grila de activităţi a Asociaţiei „Ecou” şi a partenerilor săi de la Asociaţia „Harit”. „Cred că acesta este programul care a adunat cei mai mulţi oameni şi care transmite un mesaj extraordinar de puternic prin promovarea de tinere talente din Sfântu Gheorghe şi din judeţul Covasna. Anul trecut am avut mulţi oameni în preselecţii şi 10 finalişti, care mai de care mai talentat. Sunt convins că de Amnesia, formaţia câştigătoare, vom mai auzi”, a mai precizat Mădălin Guruianu.

Potrivit coordonatorilor programului, vineri este preselecţia pentru „Saint George Got Talent”, iar duminică seara va avea loc finala concursului de talente. „În deschiderea finalei avem plăcerea să avem invitaţi o trupă din Cluj-Napoca, Whisperblast. Aceştia ne-au promis că vor crea o piesă special pentru evenimentul nostru, care va fi cântată în română, maghiară şi în engleză, fiind un fel de dedicaţie pentru multiculturalitatea din zona noastră”, a punctat Mădălin Guruianu.

În parteneriat cu Consiliul Elevilor de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, „Ecou” va organiza un treasure – hunt. Potrivit coordonatorului de proiecte al asociaţiei de tineret, acesta „este un program prin care tinerii vor putea redescoperii frumuseţile oraşului”.

Mădălin Guruianu a mai spus în cadrul conferinţei de presă să se vor organiza şi întâlniri „ad – hoc” cu Andra, Vunk, Luiza Zan şi Snaps. Fanii se vor putea întâlni cu artiştii lor preferaţi în cadrul acestor întâlniri în zilele în care aceştia vor concerta.

„Transmitem mesajul că tinerii vor, pot şi trebuie să se bucure împreună în acest oraş”, a concluzionat coordonatorul Asociaţiei „Ecou”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.