ACTUALITATE 30 octombrie 2016

Activitatea Spitalului Judeţean scade la o treime

de Covasna Media | 590 vizualizări

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe pe această cale vă aduce la cunoştinţă faptul că Federația Sindicală Sanitas recurge la continuarea acțiunilor de protest la nivel național începute la data de 19 octombrie 2016, printr-o grevă de avertisment de două ore. Începând din data de 31 octombrie 2016, ora 7 vor recurge la grevă generală pe termen nedeterminat, cu consecința scăderii la o treime a activității spitalului.

Drept urmare, conducerea instituției, ținând cont și de dispozițiile legale aplicabile în această privință, a încheiat un nou protocol cu conducerea Sanitas la nivel de unitate prin care s-a convenit asupra următoarelor:

– Unitatea de Primiri Urgențe va funcționa în condiții normale atât prin activitatea proprie cât și relativ la activitatea altor secții implicate (radiologie, laborator, consulturi interdisciplinare etc.).

– Urgențele de pe secții vor fi rezolvate, iar supravegherea bolnavilor internați va fi neîntreruptă.

– Operațiile de urgență vor fi efectuate.

– Angajații vor afișa un comportament corespunzător, respectând Regulamentul intern și nu vor părăsi locul de muncă.

– În fiecare caz în parte atât la nivelul policlinicii, cât şi la nivelul secţiilor medicii vor decide dacă pacienţii vor fi consultaţi în cabinetele de specialitate sau vor fi internaţi. Accesul pacienţilor în spital, respectiv la medic nu va fi îngrădit.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.