ACTUALITATE 19 decembrie 2016

Acțiuni pentru siguranța cetățeanului

de Covasna Media | 603 vizualizări

Polițiștii acționează în permanență pentru prevenirea și combaterea ilegalităților și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

Astfel, în data de 17 decembrie 2016, între orele 11:00 și 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au organizat şi desfășurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice și pentru verificarea respectării legalității în domeniul comerțului cu pomi de Crăciun.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au depistat în piața centrală din Sfântu Gheorghe, un bărbat care comercializa pomi de Crăciun fără a completa la zi registrul de intrări-ieșiri a materialelor lemnoase. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 5.000 de lei. În aceeași situație a fost identificat și un bărbat care comercializa pomi de Crăciun pe raza municipiului Târgu Secuiesc, acesta fiind și el sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au acționat la sfârșit de săptămână pentru menținerea climatului de siguranță publică în zona barurilor și discotecilor din oraș. Acțiunile s-au desfășurat în sistem integrat, în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, dar și de la Gruparea Mobilă Brașov.

Au fost verificate 8 unități economice și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei. Patru dintre acestea au fost pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar șase pentru abateri în trafic.

(IPJ Covasna)

Teme articol: poliţie siguranta actiuni
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.