ACTUALITATE 16 octombrie 2017

Acțiune pentru siguranța traficului rutier

de Covasna Media | 402 vizualizări

Polițiștii covăsneni acționează în această perioadă pentru depistarea și sancționarea celor care încalcă prevederile legale în domeniul transportului public de mărfuri și persoane.

Acțiunile de acest gen s-au desfășurat în intervalul 9-15 octombrie, activitățile de control vizând autovehiculele destinate transportului de persoane cu o capacitate mai mare de 8+1 locuri, precum și autovehiculele de transport marfă având masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Vineri dimineață, între orele 6:30 și 9:00, polițiștii au acționat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar în cele două ore și jumătate au fost oprite pentru verificări, 42 de autovehicule, dintre care 8 de transport persoane și 22 transport marfă.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei, 5 dintre acestea fiind pentru abateri săvârșite de conducători de autovehicule făcând parte din categoriile vizate.

Prin astfel de acțiuni polițiștii urmăresc reducerea riscului rutier și prevenirea producerii de accidente pe fondul nerespectării prevederilor legale în domeniul transportului de mărfuri și persoane.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.