ACTUALITATE 23 februarie 2017

Accidente ușoare la Sfântu Gheorghe și Hăghig

de Covasna Media | 448 vizualizări

Miercuri, 22 februarie 2017, la ora 15:10, în municipiul Sfântu Gheorghe a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări s-a stabilit că un minor de 13 ani, care se deplasa pe o trotinetă, a traversat strada Bisericii prin loc marcat și semnalizat corespunzător și a fost surprins și accidentat de un autoturism care a părăsit locul faptei. Minorul a fost rănit ușor, iar în urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat autoturismul implicat, precum și persoana aflată la volan, o femeie în vârstă de 59 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Atenție șoferi! Circulați cu prudență în zona trecerilor pentru pietoni și reduceți viteza dacă observați persoane pe trotuar, mai ales copii. Fiți prevăzători, deoarece aceștia se pot hotărî în ultima clipă să traverseze,iar din cauza neatenției să traverseze fără să se asigure.

Polițiștii le recomandă părinților să îi învețe pe cei mici să nu traverseze strada decât prin locurile marcate și semnalizate corespunzător, la culoarea verde a semaforului și nu înainte de a se asigura foarte bine. De asemenea, explicați-le că traversarea în fugă, pe bicicletă ori trotinetă, poate fi periculoasă.

Un alt accident ușor a avut loc miercuri seară în jurul orei 19:35, pe DJ 103E, în localitatea Hăghig.

Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul vitezei excesive, un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism,a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autoturism parcat în afara părții carosabile, apoi s-a oprit într-un copac.

Conducătorul auto a fost rănit ușor, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.