ACTUALITATE 21 septembrie 2023

Accident la Zagon provocat de un bărbat care nu avea permis de conducere

de Daniela Luca | 1973 vizualizări

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Covasna s-au sesizat marți, pe 19 septembrie, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Zagon. S-a constatat că un bărbat de 48 de ani, care nu avea permis de conducere, a lovit parapetul podului care face accesul către o locuință din zonă.

„Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 48 de ani ar fi condus un autoturism pe raza localității Zagon și ar fi lovit parapetul podului ce face accesul către o locuință din zonă. În urma accidentului au rezultat pagube materiale.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Covasna.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt dosar penal în care cercetările sunt continuate sub același aspect, cel al săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost deschis marți pe numele unui bărbat din Bățanii Mari.

„La data de 19 septembrie 2023, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt, aflați în serviciul de patrulare, au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Bățanii Mari, condus de un bărbat cu vârsta de 70 de ani. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat”, se mai arată în buletinul de presă transmis de IPJ Covasna.

Conducerea fără permis este reglementată de art. 335 din Codul penal, care, la alin. 1, o definește astfel: „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.