ACTUALITATE 1 martie 2016

Accident la intersecția străzilor Sporturilor cu 1 Decembrie 1918

de Iulia Drăghici - Taraș | 299 vizualizări

Un tânăr de 17 ani a fost accidentat marţi, în jurul orei 16, lângă trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Sporturilor cu 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe. Chiar dacă nu a suferit răni majore, acesta a fost transportat la spital de un echipaj SMURD. Potrivit martorilor, tânărul ar fi fost cel vinovat pentru producerea accidentului.

„Doi băieţi alergau pe bulevard şi chiar mă uitam după ei când am văzut că unul s-a oprit şi celalalt a fugit pe stradă, la vreo trei metri înainte de trecerea de pietoni. Nu mai era nimeni la trecere şi maşinile chiar se puneau în mişcare. A trecut prin spatele unei maşini şi a sărit în faţa alteia. Copilul accidentat a vrut să plece, dar l-am oprit şi i-am spus să meargă la spital. Deşi era accidentat, nu se vedea, dar am insistat să aştepte ambulanţa pentru că poate avea vreo lovitură internă”, ne-a declarat martorul care a sunat la Poliţie şi Ambulanţă.

„Este vorba de un tânăr de 17 ani care a traversat neregulamentar şi a fost lovit de maşină condusă de o femeie în vârstă de 31 de ani. Băiatul a fost rănit uşor şi nu a rămas la spital. Acum se fac în continuare cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.