ACTUALITATE 4 octombrie 2016

A început programul Fundaţiei Comunitare Covasna de finanţare a excursiilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 100 vizualizări

Programul „Nu numai un loc pe hartă” al Fundaţiei Comunitare Covasna continuă şi în acest an. În perioada 4 – 14 octombrie, profesorii şi învăţătorii din judeţ pot să aplice la proiect şi pot câştiga sume între 500 şi 1500 de lei. Banii vor putea fi utilizaţi pentru excursii şcolare în scopul cunoaşterii valorilor locale din judeţul Covasna.

Pachetul de aplicaţie poate fi descărcat de pe pagina de internet a Fundaţiei, www.hka.ro. Rezultatele vor fi publicate în 20 octombrie. Excursiile finanţate de Fundaţie trebuie să aibă loc în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie.

Aplicaţiile completate vor fi trimise prin poştă la sediul Fundaţiei, de pe strada Bisericii, nr. 1A, din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. La aplicaţie trebuie ataşat CV-ul însoţitorului de specialitate.

Fondul programului este de 30.000 de lei. Prin intermediul acestuia vor fi decontate cheltuielile de transport şi mâncare.

„În fiecare an circa 1500 de copii din judeţ participă la astfel de excursii şcolare. Programul este dedicat cunoaşterii valorilor locale. Din răspunsurile de până acum reiese că este un program foarte util, atât pentru copii, cât şi pentru cadrele didactice. (...) Este foarte important să existe un plan pentru desfăşurarea excursiei cu durata de o zi”, a spus Bereczki Kinga, directoarea Fundaţiei Comunitare Covasna.

„Nu numai un loc pe hartă” ajunge anul acesta la a V-a ediţie.

Teme articol: TURISM fundatie excursii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.