ACTUALITATE 21 martie 2019

A furat alcool în valoare de 1.600 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 555 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 18 ani este cercetat de polițiștii covăsneni pentru că ar fi furat alcool în valoare de aproximativ 1.600 de lei dintr-un bar din Păpăuți. Față de acesta s-a luat deocamdată măsura reținerii pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate.

Marți dimineață, polițiștii din Zagon au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 32 de ani din comună, despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute ar fi pătruns în barul pe care îl administrează, situat în localitatea Păpăuți, de unde au sustras mai multe recipiente cu băuturi alcoolice.

În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat, în aceeași zi, un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea acestei fapte. Prejudiciul, estimat la circa 1.600 de lei, a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate.

Față de făptuitor polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Covasna și urmează ca procurorul de caz să hotărască asupra dispunerii unor măsuri preventive”, arată un comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.