ACTUALITATE 7 martie 2016

A fost ales noul logo pentru Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 372 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe anunţă că a selectat noul logo pentru ediţia cu numărul 25 a Zilelor oraşului. Din cele 31 de proiecte înscrise în campania iniţiată de Biroul de Imagine al Primăriei, câştigător este logo-ul realizat de Tamás Fésüs, designer rezident în Anglia, născut la Târgu Secuiesc. Noul simbol va fi prezentat în mod oficial în 9 martie prin intermediul unei conferinţe de presă.

„La luarea deciziei Biroul de Imagine din cadrul Primăriei a ţinut cont de toate criteriile din anunţ. Deşi termenul de depunere a proiectelor a fost unul scurt, Primăria a primit multe proiecte valoroase, competiţia între logo-uri fiind una foarte strânsă, prin urmare procesul de luare a deciziei a fost unul greu”, anunţă autorităţile, într-un comunicat de presă.

Concursul de selectare a noului simbol al Zilelor oraşului Sfântu Gheorghe s-a desfăşurat în perioada 1-5 martie. Câştigătorul va primi suma de 3.500 de lei.

„Una dintre cererile formulate în apel a figurat utilizarea subtilă a simbolurilor. Logo-ul propus trebuia să fie minimalist, cu caracter distinctiv, cu aspect elegant și clasic, uşor de recunoscut şi de reţinut”, transmite Biroul de Imagine al Primăriei, care mai precizează că „multe dintre proiectele de logo predate au avut un caracter puternic din diferite puncte de vedere. S-au depus logo-uri frumos executate, cu caracter tradiţional, dar şi logo-uri dinamice, marcante, realizate în stil artistic sau interpretări curajoase, moderne ale simbolurilor”.

Iulia Drăghici

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.