ACTUALITATE 26 iunie 2009

A crezut că s-a îmbogăţit şi a plătit fără să clipească 2.500 de lei unor escroci

de Covasna Media | 521 vizualizări
Doi tineri prahoveni au fost prinşi, aseară, în municipiul Ploieşti, după ce au înşelat un bărbat din Breţcu cu 2.500 de lei. Metoda folosită de M. Constantin Cosmin, de 22 de ani, şi B. Răzvan Ionuţ, de 19 ani, a fost una extrem de simplă. Au trimis covăsneanului, prin intermediul telefonului mobil, un mesaj, prin care era anunţat că, în urma unei trageri la sorţi organizată de către o firmă de telefonie, a fost desemnat câştigătorul unui premiu de 20.000 de

Doi tineri prahoveni au fost prinşi, aseară, în municipiul Ploieşti, după ce au înşelat un bărbat din Breţcu cu 2.500 de lei. Metoda folosită de M. Constantin Cosmin, de 22 de ani, şi B. Răzvan Ionuţ, de 19 ani, a fost una extrem de simplă. Au trimis covăsneanului, prin intermediul telefonului mobil, un mesaj, prin care era anunţat că, în urma unei trageri la sorţi organizată de către o firmă de telefonie, a fost desemnat câştigătorul unui premiu de 20.000 de euro. Pentru a intra în posesia acestuia, B. Andras, de 36 de ani, nu trebuia decât să le trimită nişte bani. Covăsneanul s-a conformat, însă după câteva ore şi-a dat seama că a fost păcălit şi s-a plâns poliţiştilor din Târgu Secuiesc. Aceştia au luat legătura cu poliţiştii ploieşteni şi împreună i-au prins în flagrant pe cei doi tineri, în timp ce încercau să încaseze banii de la un oficiu poştal din municipiul Ploieşti.

Cercetările în acest caz sunt continuate acum de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Secuiesc. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Teme articol: bani furt telefon escrocherie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.