ACTUALITATE 24 iunie 2020

Începe un nou concurs al zonelor verzi din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1280 vizualizări

Municipalitatea premiază cea mai frumoasă zonă verde, cel mai frumos balcon și cea mai frumoasă zonă din fața porții

Pentru al doilea an la rând, Primăria Sfântu Gheorghe organizează concursul celor mai frumoase zone verzi din oraş. Cea de-a doua ediție a competiției are multe surprize, deoarece în acest an nu vor fi premiate doar zonele verzi din cartierele rezidențiale, ci și cel mai frumos balcon și cea mai frumoasă zonă din fața porții.

Înscrierile pot fi făcute indicând exact numele, numărul de telefon și adresa participanților / adreselor și trimițând cel puțin 3 fotografii de înaltă rezoluție prin email la sepsiimage@gmail.com până pe 24 iulie.

Pot aplica locuitorii sau asociațiile cartierelor rezidențiale care se îngrijesc de zona verde aparținând unei scări de bloc, iar în categoria celor mai frumoase balcoane și zone din fața porţilor pot participa cei care locuiesc într-un bloc de locuințe sau o casă cu grădină în Sfântu Gheorghe, Câmpul Frumos, Chilieni sau Coşeni.

Şi în acest an oferim premii valoroase locuitorilor care îndrăgesc grădinăritul, marele premiu din categoria zonelor rezidențiale fiind un spaţiu închis de depozitare pentru biciclete cu 12 locuri în valoare de 18.000 de lei și o placă amplasată pe casa scării despre titlul câștigat.

Cei care concurează în această categorie pot participa gratuit la programul de anul viitor al Primăriei privind înfrumusețarea zonelor verzi, atunci când vor putea primi diferite obiecte (arbuști, garduri vii, flori, gazon, garduri și bănci) care nu vor trebui plătite, adică o economie de 300 de lei.

În cazul celui mai frumos balcon și pentru cea mai frumoasă zonă din fața porții, puteți concura pentru plante ornamentale oferite de Magazinul de flori Dalia. Primii trei câștigători ai ambelor categorii vor primi vouchere în valoare de 500, 300 și, respectiv, 100 de lei, cu care pot achiziționa produse de la Dalia Garden Center până în primăvara anului 2021.

Municipalitatea va premia primele trei locuri din toate cele trei categorii cu un pachet de servicii personalizat care poate fi utilizat în instituțiile culturale, de agrement sau recreere ale orașului.

Prima competiție de înfrumusețare a zonelor verzi a fost lansată de municipalitate în primăvara anului trecut sub sloganul „Orașul nostru, responsabilitatea noastră!”. Atunci au fost înscrise 18 zone verzi rezidențiale, iar marele premiu a fost acordat celor care au în grijă zona verde aparținând uneia dintre scările de pe Aleea Căminului.

(Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.