ACTUALITATE 18 august 2016

57 de noi locuri de muncă la Primăria Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 918 vizualizări

Salariile ajung chiar şi la peste 3.500 de lei

Consiliul Local din Sfântu Gheorghe a aprobat joi, 18 august, proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei şi a statului de funcţii pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Sfântu Gheorghe, precum şi al unităţilor subordonate. Astfel, de la 1 septembrie vor începe producedurile pentru angajarea în administraţia publică locală din reşedinţa de judeţ a unui număr de 57 de persoane. Potrivit primarului Antal Árpád, salariile ar putea fi chiar şi de peste 3.500 de lei.

„Am adoptat noua organigramă a orașului, ceea ce înseamnă că vom avea 57 de posturi care vor fi scoase la concurs. Practic o parte dintre aceste posturi existau și până acum, unele au fost create astăzi, prin această modificare, după ce am primit avizul favorabil de la organismul specializat din București și eu sper că în trei luni să avem 50 de oameni noi în primărie care vin cu forțe noi și cu idei noi ca să reușim să fim mai eficienți în activitatea noastră”, a spus joi primarul Antal Árpád, după şedinţa extraordinară a Consiliului Local.

Tot în cursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul din reşedinţa de judeţ a precizat faptul că este necesară modificarea organigramei pentru a rezolva mai repede şi mai eficient problemele cetăţenilor. „Asta ca să înțelegem cu toții că lipseau aceste persoane din activitatea noastră și fără aceste persoane am făcut ce am putut și cum am putut. Sunt convins că după ce vom angaja aceste persoane vom putea oferi servicii de mai bună calitate cetățenilor orașului, vom putea rezolva mai repede problemele și vom putea rezolva mai multe probleme”, a spus acesta.

„În toate domeniile căutăm personal.  În ceea ce privește salariile vorbim despre sume între 1.250 și peste 3.500 de lei, salarii brute de încadrare, dar în funcție de pregătire evident acestea pot fi mai mari. Eu am speranța că anul acesta, și la nivelul guvernului se vor lua decizii de majorare a salariilor din administrația publică locală și practic vor fi mai atractive aceste posturi. Deci vom porni procedurile în septembrie, vor fi proceduri lungi, dar eu sper că la sfârșitul anului să avem 57 de oameni în primărie, „fresh”, dornici de a face treabă și de a rezolva problemele cetățenilor”, a mai completat Antal Árpád.

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
andrea, 19 august 2016
Decat psd mai bine udemereu
lili, 19 august 2016
57 de oameni membri "fresh" ai UDMR....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.