ACTUALITATE 22 decembrie 2014

300 de pomi de Crăciun confiscați de polițiști

de Székely Emőke | 128 vizualizări

Un bărbat din Baraolt a fost amendat cu 3.000 de lei și i-au fost confiscați 300 de pomi de Crăciun după ce polițiștii l-au prins că vindea brazi fără a respecta prevederile legale din domeniul comerțului. Sancțiunea a fost dată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice.

În urma unui control efectuat la o persoană fizică autorizată din judeţ, s-a constatat că la punctul de lucru se deţinea material lemnos fără documente care să ateste provenienţa legală a acestuia. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a reprezentantului unităţii cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi dispunerea măsurii complementare de confiscare a cantităţii de 10 mst material lemnos care a fost predată Organului silvic competent.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 25 decembrie 2014
Si unde-au ajuns brazii aia 300, ca in Sfantu Gheorghe nu am gasit brazi anul asta, a trebuit sa mergem la Brasov! Unde-au ajuns cei 300 de brazi, ca nu se spune nimic despre ei ??!! La cine, adica citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.