ACTUALITATE 2 februarie 2012

30 de km pentru o factură de... 3 bani

de Agerpres | 144 vizualizări

Un bărbat din Vâlcele a primit o factură de la Electrica de 3 bani.

Un cetăţean din judeţul Covasna a primit de la Societatea Electrica o factură pentru plata sumei de 3 bani. Dumitru Codreanu, care locuieşte în comuna Vâlcele, situată la aproape 15 km. Distanţă de municipiul reşedinţă de judeţ, s-a prezentat la ghişeul Electrica din Sfântu Gheorghe cu 5 bani şi a cerut să i se dea restul.

„M-am prezentat la ghişeu şi dacă tot am bătut drumul de la Vâlcele până la Sfântu Gheorghe ca să plătesc factura în valoare de 3 bani, am cerut să mi se dea restul. Dacă nu plăteam, îmi tăiau curentul şi trebuia să plătesc rebranşarea. Nu ştiu, chiar nu se găseşte cineva acolo la Electrica să pună sumele astea pe factura următoare?! Am pierdut timp şi am cheltuit benzină ca să vin cu maşina de la Vâlcele pentru 3 bani”, a declarat Dumitru Codreanu.

El a menţionat că nu este pentru prima dată când primeşte astfel de facturi. Potrivit acestuia, cu câtva timp în urmă a avut de plătit 1,3 lei, iar pentru că nu a achitat suma la timp a primit o somaţie din partea Electrica.

„Mă gândesc că am făcut o risipă prea mare de energie electrică şi că e cazul să-mi raţionalizez consumul”, a glumit interlocutorul.

Directorul Electrica Covasna, Jozsa Csaba, a declarat că facturile sunt scoase de calculator pe bandă rulantă şi că, în mod normal, cele cu sume foarte mici nu ar trebui să ajungă la abonaţi. „Dar mai scapă”, a spus Jozsa Csaba, care a explicat că în astfel de situaţii cetăţenii nu trebuie să se deplaseze până la sediul societăţii, fiind suficient un telefon pentru retragerea facturii sau a somaţiei de plată.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 2 februarie 2012
SA TRAIM BINE !PROBABIL S-A IEFTINIT CURENTUL,DAR DE PENSIA DE 50 BANI CE ZICETI?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.