ACTUALITATE 28 aprilie 2011

19 cupluri înscrise la Nunta de Aur

de Monica Vrânceanu | 39 vizualizări

Cele mai longevive cupluri din Sfântu-Gheorghe vor fi sărbătorite cu ocazia Zilelor Oraşului, Primăria pregătind un program special pentru acestea.

Viceprimarul mun. Sfântu-Gheorghe, Sztakics Eva, a declarat că cei care aniversează  în acest an 50 de ani de căsnicie vor fi sărbătoriţi la Casa Căsătoriilor pe 5 mai, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe.

“Vom felicita şi vom petrece câteva clipe alături de 19 cupluri din Sfântu-Gheorghe care împlinesc 50 de ani de căsnicie, ceea ce e mare lucru nu doar pentu vremurile noastre ci şi pentru cele trecute. Ne bucurăm foarte mult că putem continua această acţiune iniţiată anul trecut şi sperăm să o transformăm într-o tradiţie”, a spus Sztakics Eva.

Potrivit acesteia, cuplurile ajunse la 50 de ani de căsătorie vor fi felicitate de oficialităţile oraşului, vor primi câte o diplomă simbolică şi, după ce vor asista la un mic spectacol susţinut de orchestra de elevi a Liceului de Arte Plugor Sandor, vor trece la Restaurantul Şugaş, unde vor lua parte la o masă festivă din partea Primăriei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.