ACTUALITATE 31 august 2016

16 noi locuri de muncă la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 752 vizualizări

Modificările realizate la nivelul Statutului de funcţii al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, aprobat de Consiliul Judeţean Covasna miercuri, 31 august, în şedinţa ordinară, permit înfiinţarea a 16 noi locuri de muncă.

„Cea mai mare instituţie subordonată Consiliului Judeţean Covasna este Spitalul Judeţean de Urgenţă. Acolo am modificat statutul de funcţii. 16 persoane vor putea fi angajate. În permanenţă sunt angajări în spital”, a declarat preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

Acesta a mai precizat că rezolvarea problemei lipsei de personal din cadrul spitalului este o prioritate pentru Consiliul Judeţean Covasna. „Ştiu situaţia precară din punct de vedere financiar a medicilor, angajaţilor şi îngrijitorilor. Nu depinde de noi. Dacă ar depinde de noi am avea o politică de sănătate, eu cred mult mai eficientă decât cei de la Bucureşti. Ne place, nu ne place, trebuie să vorbim deschis că în 25 de ani, 25.000 de medici au plecat din ţara asta pentru că am avut o proastă gestionare a acestei probleme. Deci şi noi ne confruntăm cu lipsa specialiştilor, însă am reuşit să reabilităm spitalul, am înfiinţat 5 noi săli de operaţii, am adus aparatură medicală în valoare de 30 de milioane de lei şi acum urmează să punem la punct şi ceea ce înseamnă personal”, a spus, miercuri, Tamás Sándor.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
andrea, 1 septembrie 2016
Au plecat din cauza salariilor mici...personal nu de mult am fost la o consultatie in policlinica,intram cate doi,asistenta si'a terminat treaba in 2min cu noi,restul 20 (10-10) a tinut de doctor. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.