ACTUALITATE 18 februarie 2011

Căruţă lovită de o mașină la Câmpu Frumos

de Monica Vrânceanu | 508 vizualizări

O căruță care circula aseară dinspre Sfântu Gheorghe spre Câmpu Frumos a fost izbită de o mașină, impactul soldându-se cu rănirea destul de ușoară a celor aflați în căruță.

Două Ambulanțe și un echipaj al Poliției Sfântu Gheorghe s-au deplasat aseară pe DN13 E, unde între Sfântu Gheorghe și cartierul aparținător Câmpu Frumos a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate mai multe persoane.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că accidentul s-a produs ca urmare a faptului că nici cele trei persoane aflate într-o cărunță și nici aceasta în sine nu aveau semne prin care să poată fi distinse în întuneric, astfel că o mașină, la volanul căreia se afla C. Simion, în vârstă de 58 de ani, din Sfântu Gheorghe, a intrat direct în mijlocul de transport tractat de cai.

În căruță se aflau trei persoane - un bărbat și două femei, iar în mașină erau patru pasageri. Cele trei persoane din căruţă au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe pentru a li se efectua analizele și a le fi acordate îngrijiri medicale, iar din informațiile oferite de către cei de la Urgențe, toți pacienții au suferit răni care nu le-au pus viața în pericol. În ceea ce-i privește pe pasagerii din mașină, aceștia nu au fost răniți. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact condițiile în care s-a petrecut accidentul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
gyenge, 19 februarie 2011
eunus tzigan dar la lesuca din hetea ias spune sa aiba grija si ei cum circula cu maidam carutze pe care nule pot controla si sasi ia de pe picioare plumbul !!!!!! apropo de, cai eu nam cai dar ii citeste integral
LESUCA DIN HETEA, 19 februarie 2011
CORECT.AR TREBUI CA CINEVA SA IA PROBLEMA IN MANA CU REFERIRE LA CARUTASI SA APLOCE MACAR PREVEDERILE LEGALE EXISTENTE.CU TOATE CA NUMARUL LOR ESTE IN SCADERE AU RAMAS DOAR TIGANII CARE CIRCULA CUM II citeste integral
Marian, 18 februarie 2011
daca ar fi dupa mine as lua taxa de drum de la carutasi triplu ca la masini,eu am cauciucuri iar el are potcoave metaluce si un cur din care cade rahatul cu duiumu.
pita-gora, 18 februarie 2011
Nu se vorbeste nimica despre starea de sanatate a carutei,aceasta in sinea ei fiind cea mai vinovata de producerea accidentului ,ca nu avea ochii unei pisici montati la partea dorsala. Atata timp cat citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.