ACTUALITATE 15 noiembrie 2018

12 zile de sărbătoare, în 2019, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4399 vizualizări

Pregătirile pentru a 28-a ediție a celui mai așteptat eveniment din reședința de județ au început

Ediția din 2019 a Zilelor Sfântu Gheorghe va avea loc în perioada 24 aprilie – 5 mai a.c.. Pregătirile celui mai așteptat eveniment din reședința județului Covasna sunt în derulare și se anunță un nou maraton de programe artistice și culturale.

„Lucrăm la organizarea Zilelor Sfântu Gheorghe. Astăzi vă pot spune că zilele orașului vor avea loc între 24 aprilie și 5 mai. Va fi un maraton de programe și deja anul acesta vom anunța și despre program mai multe lucruri, cât și despre cei care vor concerta”, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád.

Evenimentul a început deja să fie promovat și pe rețelele de socializare.

Au mai rămas 161 de zile! ...sau 5 luni, o săptămână și 3 zile! ...sau 3.864 ore! Oricum ai calcula, important e să ții minte că anul viitor Zilele Sfântu Gheorghe vor avea loc între 24 aprilie și 5 mai.

Echipa de organizare lucrează deja la programul ediției a 28-a a celei mai mari sărbători a orașului.

Tot ce putem să-ți spunem acum este că Sărbătoarea va dura 12 zile care vor fi pline de programe și evenimente. Chiar dacă ești tânăr sau trecut de prima vârstă, chiar dacă vii singur sau cu prietenii și familia, sigur vei găsi ceva pe gustul tău :)

Te așteptăm la Sfântu Gheorghe în perioada 24 aprilie – 5 mai 2019!”, arată postarea publicată miercuri pe Facebook de organizatorii evenimentului.

Anul trecut, Zilele municipiului Sfântu Gheorghe s-au derulat în perioada 21 – 29 aprilie. În weekendul „de gală” al marelui eveniment, pe scena de festival au urcat celebra formație de rock din Germania, Alphaville, dar și actualul jurat la Vocea România, Irina Rimes și formația românească de rock Compact B. Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.