ACTUALITATE 21 iunie 2020

11 cazuri noi de coronavirus, raportate în weekend pentru județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2206 vizualizări

Numărul total al cazurilor de coronavirus depistate în județul Covasna s-a ridicat duminică, 21 iunie, la 264, potrivit raportărilor INSP. O creștere cu 11 îmbolnăviri față de raportarea de vineri. 

Potrivit Prefecturii Covasna, care prezintă date furnizate de către DSP, în unități spitalicești sunt internați 38 de pacienți bolnavi de COVID-19 (29 la Spitalul Jud. de Urgență din Sfântu Gheorghe, 8 la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și o persoană la Spitalul Municipal de Urgență din Odorheiu Secuiesc)”. 

Aceeași sursă arată că de la începutul pandemiei și până în prezent au fost vindecați 211 pacienți bolnavi de COVID-19, dar și că „în carantină instituționalizată se află un număr de 14 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contractat virusul SARS-CoV-2; alte 748 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”. 

Numărul testelor prelucrate până în acest moment pentru județul Covasna este de 5011 teste la care se adaugă alte 2169 de teste recoltate de la persoane suspecte de COVID-19 din județele Brașov, Sibiu și Mureș, teste prelucrate pentru cele trei județe. 

Autoritățile informează și că la nivel național au fost depistate, de la începutul pandemiei până duminică 21 iunie, 24.045 de cazuri, dintre care 315 noi. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.