ACTUALITATE 16 martie 2009

„Caracatiţa” Laviniei Şandru a ajuns în Covasna

de Covasna Media | 683 vizualizări

Procesul dintre preşedintele PIN şi Dan Radu Ruşanu se judecă la Sfântu-Gheorghe

Procesul dintre noul preşedinte al PIN, Lavinia Şandru, şi liberalul Dan Radu Ruşanu a fost strămutat de la Slatina la Judecătoria Sfântu-Gheorghe, iar următorul termen este în data de 14 aprilie. Potrivit unor surse, Lavinia Şandru i-a chemat ca martori în proces pe nimeni alţii decât cei doi liberali care în prezent se luptă pentru şefia PNL – actualul preşedinte al liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, şi vicepreşedintele Crin Antonescu. Procesul este unul civil şi se judecă

Procesul dintre preşedintele PIN şi Dan Radu Ruşanu se judecă la Sfântu-Gheorghe

Procesul dintre noul preşedinte al PIN, Lavinia Şandru, şi liberalul Dan Radu Ruşanu a fost strămutat de la Slatina la Judecătoria Sfântu-Gheorghe, iar următorul termen este în data de 14 aprilie.

Tăriceanu şi Antonescu, citaţi ca martori

Potrivit unor surse, Lavinia Şandru i-a chemat ca martori în proces pe nimeni alţii decât cei doi liberali care în prezent se luptă pentru şefia PNL – actualul preşedinte al liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, şi vicepreşedintele Crin Antonescu. Procesul este unul civil şi se judecă pe fond, cauza fiind una mai veche. Reclamantul, Dan Ruşanu, a acţionat-o pe Lavinia Şandru în instanţă pentru calomnie, după ce aceasta a afirmat că el s-ar afla în centrul unui grup de interese şi ar fi plasat oameni în diferite posturi, creând astfel o „caracatiţă financiară“, cum s-a spus la vremea aceea. În replică, Ruşanu a ameninţat că o dă în judecată şi a şi făcut-o, cerându-i Laviniei Şandru despăgubiri simbolice de un leu, pentru afirmaţii calomnioase.

„El lucrează cu persoane pe care le-a plantat în zone unde este vorba de foarte mulţi bani. I-a ales dintre apropiaţii săi, din rândul caracatiţei sale personale. De aceea îi şi susţine“, afirma Şandru. La momentul respectiv, ea oferea şi exemple de persoane care ar fi ajuns în anumite funcţii publice cu ajutorul lui Ruşanu.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.