ACTUALITATE 30 ianuarie 2013

Bal vienez la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 886 vizualizări

CCI Covasna va organiza la Sfântu Gheorghe un bal vienez în aceeaşi dată şi cu acelaşi meniu ca cel din capitala Austriei.

Bal vienez la Sfântu GheorgheCamera de Comerț și Industrie Covasna va organiza pe 9 februarie, la Restaurantul Park, un bal vienez care va avea același program și același meniu ca celebrul Bal „Johann Strauss” din Viena. Organizatorii spun că această primă ediție va fi una experimentală, iar dacă va exista interes doresc să construiască o tradiție în acest sens.

„În timp ce ne gândeam să organizăm Balul Întreprinzătorilor, ne-a venit ideea acestui bal vienez, care este ceva diferit față de ceea ce ne-am obișnuit cu toții. Va fi un eveniment elegant, asemănător celui din Viena. Desigur, nu ne putem ridica la nivelul lor, dar încercăm să creăm o seară memorabilă celor care ne vor onora cu prezența” – a declarat László Endre, unul dintre organizatori.

Meniul va fi unul ales, gătit de bucătarul șef Bogdan Karoly din Ungaria. „La aperitiv vom servi cremă de mazăre dulce cu creveți şi Chardonnay alb, felul principal va consta din friptură din mușchi de vită cu sos de capere, cu garnitură de risotto cu sfeclă roșie și foi de dafin și vin roșu de selecție, iar la desert vom avea cremă de șampanie cu salată de piersică și mentă, băuturi răcoritoare, apă minerală și bere” – spune patronul Restaurantului Park, Kovács István.

150 de locuri cu câte 150 de lei

Președintele CCI Covasna, Édler András, a declarat că au trimis invitații la 1.000 de firme din județ, dar la bal poate veni oricine dorește. Capacitatea restaurantului este de 150 de locuri, iar meniul costă 150 de lei. Atmosfera de bal va fi asigurată de un grup de dansatori care îi vor învăța pașii de vals pe cei interesați. Înscrierile se fac prin telefon la numărul 0755085842 sau personal la sediul CCI din strada Oltului nr. 17. Organizatorii atrag atenția participanților asupra ținutei – femeile vor trebui să poarte rochii de seară, iar bărbații costum de culoare închisă sau smoching.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.