STIREA ZILEI 8 iunie 2018

Tot ce trebuie să știi despre OCV15, concertul anului în județul Covasna

de Covasna Media | 1769 vizualizări

Programul evenimentului, unde se mai vând bilete și cine a câștigat concursul local de talente

A rămas fix o săptămână până când marele artist Goran Bregović vine la Sfântu Gheorghe! Concertul anului în județul Covasna, OCV15, unde invitați de onoare sunt și Carla׳s Dreams sau dansatorii internaționali de la 4 For Dance își deschide porțile vinerea viitoare, pe 15 iunie la Stadionul Sepsi OSK din reședința județului.

Accesul la eveniment se face prin trei intrări separate, diferențiat în funcție de categoria biletului achiziționat, începând cu ora 17:30.

Intrarea principală dinspre strada Stadionului se va deschide în special pentru posesorii de bilete categoria A (VIP- Diamond Ring) și categoria C (Standing).

Poarta de acces dinspre strada Stadionului din zona tribunelor va fi deschisă pentru accesul partenerilor care au achiziționat pachete corporate pentru eveniment.  

Cei care au achiziționat bilete la categoria B (Seating), cu locuri pe scaunele din tribune, vor avea la dispoziție intrarea dinspre strada Vânătorilor. Persoanele care au achiziționat bilete la categoria B trebuie să știe că locurile pe scaune nu sunt numerotate, ci vor fi ocupate pe bază de preferință și disponibilitate.

Validarea biletelor la eveniment se face până cel târziu la ora 19:00.

Toți posesorii de bilete vor primi brățări personalizate în funcție de categoria achiziționată. După validarea biletelor și primirea brățărilor, participanții la eveniment vor putea ieși de pe stadion și intra ulterior doar pe baza brățării.

Evenimentul începe oficial după ora 18:00, iar primul moment artistic, al formației 4 For Dance din Ungaria este programat să înceapă în jurul orei 18:30.

În jurul orei 20:00 vor intra pe scenă artiștii de la Carla׳s Dreams.

„Primul album pe care l-am cumpărat a fost „Underground” de Goran Bregović, intitulat ca filmul cu același nume de Emir Kusturica. Suntem foarte-foarte-foarte norocoși cumva, sub o anumită presiune în sensul bun, să avem onoarea să cântăm în deschiderea acestui ilustru domn. Vă așteptăm pe data de 15 iunie la Sfântu Gheorghe la un eveniment foarte-foarte tare!”, transmit artiștii de la Carla׳s Dreams.

Mult așteptatul concert al lui Goran Bregović va debuta aproape de ora 21:00.

„Din Sarajevo, voi aduce sărbătoarea muzicii în Transilvania. Ne vedem pe 15 iunie la Sfântu Gheorghe, la a 15-a aniversare a ziarului Observatorul de Covasna. O să fie o petrecere minunată...O să fie nebunie...Și dacă nu înnebunești, înseamnă că nu ești normal!”, ne-a transmis însuși Goran Bregović.

Pe lângă cele câteva surprize de care vor avea parte toți participanții spre final, evenimentul se va încheia aproape de ora 23:00 cu un spectaculos foc de artificii, adus la Sfântu Gheorghe de câștigătorii uneia dintre cele mai prestigioase competiții de profil din Europa - „Pyronale” Berlin, Pyro Events, aceeași care de ani buni încheie magistral Zilele Sfântu Gheorghe.

De menționat este faptul că organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul.

Reguli stricte de respectat la eveniment

Pentru buna desfășurare a evenimentului, care este pe cale să devină cel mai mare eveniment cu vânzare de bilete din județul Covasna, participanții sunt rugați să respecte o serie de reguli extrem de importante:

  • Este interzis accesul cu mâncare și băutura din afara evenimentului.
  • Este interzis accesul cu umbrele. În caz de averse, participanților le este recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.
  • Este interzis accesul pe gazon cu pantofi cu toc.
  • Fumatul este interzis, cu excepția locurilor special amenajate.

Mai multe detalii se găsesc în regulament, pe site-ul evenimentului - www.bit.ly/GoranRO.

Câștigătorul concursului #LettersfromTransylvania

Pe aceeași scenă cu marii artiști menționați va urca și formația locală Fúvó Shock Orchestra din Reci, câștigătoarea concursului #LettersfromTransylvania, organizat de OCV15 cu scopul de a promova talentele locale.

Grupul, care a putut fi văzut și la primul flashmob de promovare al evenimentului, organizat pe 27 mai, la stadionul Sepsi OSK, în pauza meciului dintre echipa locală și FC Botoșani, este format din 13 membri, majoritatea din comuna Reci. Trupa a fost înființată în decembrie 2017.

Aceștia au fost desemnați câștigători de organizatorii evenimentului, după niște criterii clare, însă și cele aproape 1.400 de voturi valide din totalul de 2.500 strânse la concursul din mediul online au contat pentru selecție.

Apelul pentru artiștii locali este deschis până în 10 iunie

O secțiune a concursului dedicat artiștilor locali continuă până duminică, 10 iunie!

Apelul este deschis tuturor creativilor care interpretează artistic o piesă compusă de Goran Bregović. „Se consideră drept criteriu de departajare inovația creației/manifestării, suntem deschiși către acceptarea proiectelor din oricare domeniu al artelor. Poți să te exprimi în aer liber, în spații publice sau pur și simplu în propria cameră; singurul lucru pe care trebuie să îl faci neapărat este să realizezi o înregistrare video simplă, pe care trebuie să o încarci ulterior pe pagina http://woobox.com/xrhfiz”, potrivit apelului evenimentului.

La concursul #LettersfromTransylvania se acceptă videoclipurile filmate cu telefonul mobil. Participanții pot câștiga bilete la concert, cu valoare între 80-200 lei.

Vânzarea de bilete continuă și la concert

Cei interesați trebuie să știe că vânzarea de bilete online de pe site-urile www.myticket.ro  și www.entertix.ro este deschisă până în ziua evenimentului, inclusiv.

Mai mult, în 15 iunie, biletele vor putea fi cumpărate doar de la stadion, între orele 11:00 – 19:00.

Punctele fixe anunțate anterior (redacția Observatorul de Covasna (Str. Gábor Áron bl.2 Sc. G), Orar de funcționare: luni-vineri între 8-16, Număr telefon: +40 267 351 425; Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), Orar de funcționare: luni-joi între 9-16, vineri 10-13, Număr telefon: +40 267 312 104) vor mai vinde bilete până joi, 14 iunie.

Prețurile rămân aceleași în toate cazurile: 80 lei (Categoria C- Standing), 115 lei (Categoria B- Seating), 200 de lei (Categoria A- Diamond Ring/VIP).

Peste 3000 de participanți sunt până în prezent confirmați la eveniment, categoriile care s-au bucurat de cel mai mare succes fiind Diamond Ring și Categoria C – bilete în picioare.

 

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.