SPORT 1 octombrie 2017

Zvon sau realitate? - Antrenor nou pentru SEPSI OSK!

de Covasna Media | 2796 vizualizări

Deși oficialii echipei noastre au infirmat 100% această informație, presa națională scrie că, indiferent de rezultatul partidei cu FCSB, antrenorul echipei SEPSI OSK ar urma să fie schimbat!

Site-ul www.gsp.ro a aruncat bomba în această seară, anunțând că tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Valentin Suciu, va părăsi echipa covăsneană începând de luni din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din prima parte a campionatului. După 12 etape, Sepsi a strâns doar 10 puncte, situându-se pe locul 12.

Conform surselor GSP.RO, noul antrenor al lui Sepsi va fi Tibor Selymes. Pe listă a mai fost și Laszlo Gyuszi Balint (38 de ani), fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureș, ajuns între timp la Csikzsereda, în Liga a 3-a. Nume lui Tibor Selymes a fost vehiculat pe tot parcursul partidei și de comentatorii DigiSport TV.

Gazetarii bucureșteni spun că Suciu va fi destituit de la Sepsi indiferent de rezultatul partidei cu FCSB din această seară.

În vârstă de 47 de ani, Selymeș și-a început cariera de antrenor în 2005, la gruparea maghiară Sopron. Acesta a mai antrenat la Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo II, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare.

Oficialii echipei SEPSI OSK au fost contactați de către redacția noastră și au infirmat 100% această informație, prin intermediul ofițerului de presă, la pauza partidei cu FCSB!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.