SPORT 22 noiembrie 2017

Zoran Mikes îngrijorat de pauzele lungi

de Covasna Media | 598 vizualizări

Antrenorul principal al echipei feminine de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Zoran Mikes, s-a declarat satisfăcut de revenirea în forță a echipei sale, care a câștigat detașat partida de pe teren propriu, din Liga Națională, 97–59 cu UPM BC Sirius Tg. Mureș.

La finele acestei partide, Zoran Mikes a declarat, prin intermediul biroului de presă al clubului covăsnean de baschet:

„Este foarte importantă victoria, pentru că echipa nu a jucat de trei săptămâni. Înainte de pauză, am închis într-un ritm foarte bun ultimul meci, am învins echipa Energa Torun. Întotdeauna mă îngrijorează pauzele mai lungi, pentru că am reușit să facem antrenament numai vineri și sâmbătă. Am început meciul în forţă, am reușit să avem un avantaj bun în fața echipei din Târgu Mureș, însă nu ne-am concentrat în sfertul doi și echipa adversă a înscris mai multe puncte. Jucătoarele de pe bancă trebuie să învețe să reacționeze cât mai rapid la anumite situații, cum am făcut și contra echipei poloneze. Sunt optimist, dacă am jucat așa de bine, după o pauză lungă. Calendarul nostru va fi plin în următoarele săptămâni, deci trebuie să fim pregătiți și să ne concentrăm asupra jocului.”

Sepsi SIC Sf. Gheorghe susține, joi, 23 noiembrie, o partidă foarte importantă în cupele europene, pe terenul liderului grupei, Hatay BB, în Turcia. După aceea, la finele săptămânii, fetele noastre au meci în campionatul intern, în deplasare, la Brașov.

Mult succes!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.