SPORT 27 aprilie 2009

Ziua de alergare „Gall Lajos” - ediţia a XIX-a

de Covasna Media | 789 vizualizări
În organizarea Cercului de alergare „Gall Lajos” din Sf. Gheorghe, a avut loc sâmbătă cea de-a XIX-a ediţie a concursului de alergare pe şosea. La start s-a prezentat un număr record de 457 de concurenţi din 37 de localităţi din România precum şi concurenţi din Ungaria şi SUA. Acest concurs, singurul de fapt în România la care toţi participanţii primesc medalie de participare precum şi pachet de sosire, are în cadrul său 30 de categorii de vârstă. Cei 3100 m

În organizarea Cercului de alergare „Gall Lajos” din Sf. Gheorghe, a avut loc sâmbătă cea de-a XIX-a ediţie a concursului de alergare pe şosea. La start s-a prezentat un număr record de 457 de concurenţi din 37 de localităţi din România precum şi concurenţi din Ungaria şi SUA. Acest concurs, singurul de fapt în România la care toţi participanţii primesc medalie de participare precum şi pachet de sosire, are în cadrul său 30 de categorii de vârstă. Cei 3100 m ai traseului au fost parcurşi cel mai rapid în 9 minute 8 secunde de George Halapciuc la bărbaţi şi Mihaela Loghin (10 minute 46 secunde) la femei, ambii de la CSM Sf. Gheorghe. Primii trei clasaţi pe categorii de vârstă au primit cupe şi premii, iar primii trei în cla samentul general au primit cupe şi bani.

De asemenea, cel mai tânăr participant a fost Pulugor Szilard din Sfântu-Gheorghe, în vârstă de doar 3 ani, iar cel mai vârstnic concurent a fost Despina Petre, 88 ani, din Bucureşti.

Cercul de alergare a fost sprijinit de Consiliul Local Sf. Gheorghe, Direcţia Judeţeană pentru Sport Covasna, precum şi de sponsorii Ervin-impex, Tymbark Maspex România, Coca-Cola, Lucifer, Demeter LKL, Tribel FF, Nali-Com, Pro-Sol-Com, Bon Sweet Bon, Metal Group, Info-Cont, Mondo, Stella, Elcho, Ilma, D-Toys.

Teme articol: atletism Gall Lajos
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
teodora, 2 mai 2009
Buna,eu ma numesc Stoica Teodora si am participat si eu la acest concurs.Chiar daca am venit la total pe locul 161,nu mi s-a parut delok greu mai ales la finish deoarece s-a dat fiecarui concurent citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.