SPORT 22 septembrie 2021

Zilele Sportive încep cu forță în acest weekend

de Covasna Media | 368 vizualizări

Program bogat și divers pentru toată lumea

Vineri, 24 septembrie începe a 14-a ediție a Zilelor Sportive din Sfântu Gheorghe. Evenimentul de trei zile se desfășoară în mai multe locații din oraș, organizatorii vor să ofere un program cât mai divers și bogat pentru participanți și speră că fiecare va găsi ceva pe placul lui.

Nemes Áron, directorul Clubului Sportiv Școlar și organizator, a declarat recent că „după mai bine de un deceniu, anul trecut am fost nevoiți să anulăm evenimentul, mai mult, aproape toate activitățile sportive s-au desfășurat cu reguli stricte și locuri limitate. Această situație ne-a afectat pe toți, atât profesioniștii, cât și amatorii și iubitorii de sport. Nu știm deocamdată ce ne rezervă viitorul, de aceea Zilele Sportive din acest an oferă o serie mai largă de programe și conținut mai divers. Ediția din acest nu s-ar realiza fără sprijinul și suportul imens al organizațiilor și asociațiilor regionale de sport și sportivilor individuali.

Organizatorul a adăugat de asemenea că scopul evenimentului, ca și în anii precedenți, este dublu: să aducă mai aproape plăcerea mișcării de locuitori, respectiv să funcționeze ca o platformă de vizibilitate pentru diferitele tipuri de sport deja existente în oraș. 

Evenimentul se va desfășura în 26 de locații, în organizarea a 65 de asociații. Ziua de sâmbătă va fi cea mai aglomerată cu un total de 87 de programe, duminică se vor derula 57 de programe, iar vineri numai 12. Deci vom avea un weekend abundent în posibilități de mișcare, vă încurajez pe toți să veniți, să participați la ceea ce vă place cel mai mult, sunt sigur că toată lumea va găsi ceva interesant, indiferent de vârstă. Să profităm de această ocazie și să ne mișcăm în aer liber, cât mai putem”, a precizat Nemes Áron. 

Programul complet este disponibil pe site-ul www.sportnapok.ro, în cadrul evenimentului, între 24-26 septembrie cei interesați au posibilitatea să aleagă din activități precum: antrenamente în aer liber, ciclism și alergare de noapte, squash, fotbal, streetball, paradă de automobile retro, tur MTB, cursă de obstacole Spartan, simulator auto, performanță de șah, spectacol de dans, show de jonglerie foc, patinaj artistic, hochei, alpinism artificial, discuție deschisă cu Ciprian Anton, vicepreședintele Comitetului Național Paralimpic din România și multe altele. 

Organizatorii pun accent mare pe securitate: îi îndeamnă pe toți participanții să respecte reglementările Covid în vigoare pe toată durata evenimentului, de asemenea atrag atenția și asupra faptului că vor exista precauții suplimentare în unele locații, de exemplu că va fi necesară purtarea măștii la programele care se desfășoară în interior.

https://www.facebook.com/sportnapok.zilelesportive 

https://www.instagram.com/sportnapok_zilelesportive 

www.sportnapok.ro 

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.