SPORT 17 iunie 2013

Weekend plin pentru sportivii CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 583 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute atleții, luptătorii și judoka Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe au participat la diferite competiții, de unde s-au întors cu rezultate bune.

Atleţii Florin Purcea şi Iulian Ganciu au participat la Internaţionalele Ungariei – Budapesta-Open, alături de sportivi din Ungaria, Slovacia, Marea Britanie, Cipru, Egipt şi România.

La 400 m, Florin Purcea a obţinut medalia de argint pentru CSM Sfântu Gheorghe, cu timpul de 47:46, iar la 800 m, Iulian Ganciu a ocupat locul IV, cu un timp foarte bun, de 1:50:57.

Purcea, participant la Europene

Florin Purcea a fost convocat de către Federaţia Română de Atletism pentru participarea la Campionatul European, ce va avea loc în perioada 22-23 iunie 2013 la Dublin în Irlanda.

Sâmbătă, echipa de lupte a CSM antrenată de maestrul Mátéfi Árpád a participat, la Lugoj, la etapa a II-a de calificări a Campionatului Naţional pe echipe şi s-a calificat pentru Turneul Final de la Mangalia, care va avea loc în perioada 22-24 august. La acest turneu final vor mai participa CSM Timișoara, CSM Lugoj şi CS Dinamo Braşov.

Sportivii de la judo ai CSM Sfântu Gheorghe au participat sâmbătă și duminică la turneul final al Campionatului Naţional, desfăşurat la Techirghiol. Sportivul Laurenţiu Ţifrea, însoţit de antrenorul Petrică Olteanu, a fost selecţionat în echipa regiunii 7 Centru la categoria 30 de kilograme, cu care a obţinut locul trei pe ţară şi a adus o medalie de bronz Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe. La probele individuale, sportiva Roxana Onişoru a obţinut locul 7, iar Laurenţiu Ţifrea locul 5.

„Sportivii clubului nostru și-au demonstrat încă o dată valoarea, obținând rezultate foarte bune la competițiile la care au luat parte. După ce le-am ținut pumnii celor de la secțiile de atletism, lupte și judo, a venit rândul gimnastului Emanuel Bădilă, pentru că participă zilele acestea la concursul de calificare pentru Campionatul Național pe aparate și individual compus, la Onești” – ne-a declarat directorul adjunct al CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.