SPORT 29 aprilie 2022

Weekend plin pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Covasna Media | 913 vizualizări

Sâmbătă și duminică, echipele de juniori U16, U17 și U19 ale clubului Sepsi OSK se vor afla pe teren în partide care se anunță deosebit de atractive.

Primii vor fi juniorii de la categoria U16, care, sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 10:00, vor juca pe terenul echipei FC Brașov. Partida este programată în cadrul Play-Off-ului Seriei 1. FC Brașov este liderul clasamentului, în timp ce Sepsi OSK ocupă poziția a cincea cu 20 de puncte.

Duminică, 1 mai, juniorii categoriei U19 vor deschide ziua, de la ora 12:00, cu o partidă din Play-Out-ul Seriei Est, un adevărat derby cu ACS FC Academica Clinceni. Sepsi OSK este înaintea acestui joc pe poziția secundă în clasament, la un singur punct distanță chiar de trupa ilfoveană pe care o va întâlni în meci direct.

Tot duminică, dar începând cu ora 14:00, în Seria Est, faza de Play-Out, juniorii U17 se vor afla față în față cu AFC Botoșani. Va fi de asemenea un meci disputat, AFC Botoșani aflându-se pe poziția secundă, cu un avans de trei puncte înaintea echipei noastre.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.