SPORT 19 septembrie 2018

Vremea se va menţine predominant frumoasă

de Covasna Media | 641 vizualizări

Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Dimineaţa va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei, cu maxime între 23 şi 31 de grade.

JOI. Vremea se va menţine predominant frumoasă; cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în cursul nopţii în sud-vest, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei, cu maxime între 23 şi 31 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 4 grade. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va forma ceaţă în depresiuni, pe văi şi pe litoral.

VINERI. Vremea va fi relativ răcoroasă în orele dimineţii, dar amiaza va aduce din nou valori de temperatură mult mai ridicate decât ar fi normal în ultima decadă de septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 3...4 grade. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă în sud-est, dar şi în restul teritoriului, în special în depresiuni şi pe văi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.