SPORT 14 februarie 2020

Vrem finală covăsneană în Cupa României la baschet feminin

de Covasna Media | 2175 vizualizări

Sepsi Arena din Sf. Gheorghe va găzdui, în acest week-end, meciurile din cadrul Final 4 Cupa României, feminin, sezonul 2019-2020, la startul întrecerilor urmând să fie prezente echipele ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, FCC Baschet Arad, ACS KSE Tg. Secuiesc și Agronomia București. Sâmbătă, 15.02.2020, sunt programate semifinalele competiției KO iar duminică, de la ora 19:30, va avea loc mult asteptata finală. Toate partidele din cadrul evenimentului de la Sf. Gheorghe vor fi transmise în direct prin intermediul canalului oficial de youtube FRB TV.

Pentru a patra oară consecutiv, echipa ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a obținut dreptul de organizare a Final 4 Cupa României, feminin, ultimul turneu al competitiei KO din acest sezon urmând să se desfășoare în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, în perioada 15-16 februarie.

În urma rezultatelor înregistrate în fazele inferioare ale Cupei României, sezonul 2019-2020, dar și a tragerii la sorți pentru tabloul Final 4, vă prezentăm mai jos programul meciurilor din acest week-end, cu precizarea că la eveniment vor participa două echipe galonate, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe și FCC Baschet Arad, precum și alte două grupări care au acces în premieră la turneul final, ACS KSE Tg. Secuiesc și Agronomia București:

Sâmbătă, 15.02.2020 (semifinale)

SF1: FCC Baschet Arad – ACS KSE Tg. Secuiesc (ora 16:30, în direct pe FRB TV)

SF2: Agronomia București – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe (ora 19:00, în direct pe FRB TV)

Duminică, 16.02.2020 (finala)

Învingătoare SF1 vs. Învingătoare SF2 (ora 19:30, în direct pe FRB TV)

Dorința tuturor iubitorilor baschetului din județ este de a vedea o finală de Cupa României în familie, între Sepsi SIC Sf. Gheorghe și KSE Tg. Secuiesc, ceea ce ar însemna și un foarte interesant derby local, cu trofeul pe masă. 

Mult succes!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.