SPORT 31 iulie 2020

Viitorul – Sepsi OSK, un meci pentru… viitorul echipei noastre

de Covasna Media | 1119 vizualizări

Cum pandemia de coronavirus a bulversat toată lumea, nici fotbalul nu face excepție. Astfel, deși programată inițial pentru duminică, partida din etapa a 13-a contând pentru Play-Out-ul Ligii 1 dintre Viitorul Constanța și Sepsi OSK va avea loc sâmbătă, 1 august, cu începere de la ora 19:00.

După un adevărat tur de forță, cu partide jucate la un interval de trei zile, pentru Sepsi OSK meciul cu Viitorul Constanța vine, în sfârșit, după o pauză de aproape o săptămână. Cu finala Cupei României pierdută și doar două victorii în Play-Out, pentru echipa noastră obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar pentru acesta băieții lui Leo Grozavu trebuie să adune cât mai multe puncte.

Viitorul Constanța este liderul de necontestat al Play-Out-ului, chiar și așa, fără presiunea retrogradării, Gică Hagi a anunțat că va juca la victorie fiecare partidă rămasă din această ediție de campionat. Pentru Sepsi OSK, în ciuda situației din clasament, calculele sunt simple și pentru a nu ajunge la mâna rezultatelor, alb-roșii trebuie să câștige partidele care urmează. 

În acest sezon, întâlnirile directe dintre cele două echipe au însemnat partide frumoase, spectaculoase, în care s-au marcat multe goluri. Viitorul s-a impus în sezonul regulat, pe propriul teren, cu 4-1, celelalte două întâlniri care au avut loc la Sfântu Gheorghe terminându-se la egalitate. Au fost un 2-2 și un 3-3, acest din urmă rezultat fiind obținut, deși din minutul 48 covăsnenii au evoluat în inferioritate numerică și au fost conduși cu 3-1.

Clasament Play-Out: 7. Viitorul-42p, 8. Academica Clinceni-32p, 9. FC Voluntari-32p, 10. FC Hermanstadt-31p, 11. Sepsi OSK-28p, 12. Poli Iași-23p, 13. Dinamo-21p, 14. Chindia-20p. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.