SPORT 30 noiembrie 2017

VIDEO Issa, Sepsi OSK: „Dinamo nu e o echipă de speriat”

de Iulia Drăghici - Taraș | 819 vizualizări

Chiar dacă ultimele meciuri s-au terminat fără victorie, echipa din Sfântu Gheorghe spune că e pregătită să lupte pentru a păstra cele 3 puncte din meciul contra Dinamo

Sepsi OSK primește luni seara vizita echipei Dinamo București. În conferința de presă premergătoare acestui meci, antrenorul Eugen Neagoe și mijlocașul Issa Thiaw​ s-au arătat optimiști și au declarat că, la fel ca în toate celelalte partide, echipa din Sfântu Gheorghe va juca pentru victorie. 

„Dinamo e o echipă bună, dar nu de speriat. Cu siguranță noi o să jucăm ca să câștigăm. Ne trebuie puncte, suntem conștienți de treaba asta. Sper ca luni seara cele trei puncte să rămână la noi”, a spus Issa Thiaw. 

„Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, pentru noi toate partidele sunt dificile și importante în același timp. În acest an mai avem încă trei jocuri, dintre care două acasă, chiar dacă pentru noi acasă este la Brașov. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Ne dorim acest lucru, iar băieții sunt conștienți de importanța fiecărui joc”, a declarat și antrenorul de la Sepsi, Neagoe. 

Acesta a mai vorbit și despre arbitraj, care nu de puține ori a fost împotriva echipei din Sfântu Gheorghe, fiind o echipă mai mică.

Toate declarațiile în videoclipul următor, de la conferința de presă de joi, 30 noiembrie: 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.