SPORT 15 noiembrie 2022

Victorii în Liga 3

de Marius Raczek | 356 vizualizări

În etapa a 12-a din cadrul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK 2 s-a impus în deplasare la CS Păulești, iar KSE Târgu Secuiesc a trecut, pe propriul teren, de Kids Tâmpa Brașov.

În formula de start: Gedő – Popa, Răducioiu, Dobozi, Mitu, Grigore, Rența, Gyulai, Nistor, Șerban, Kocsis, Sepsi OSK 2 a câștigat categoric în deplasare la CS Păulești, rezultat 5-1. Pentru echipa antrenată de Valentin Suciu au marcat: Gyulai, Dumitrașcu (autogol), Rența și Toma - dublă. După partide mai puțin reușite, Sepsi OSK 2 a reușit astfel să lege două victorii consecutive în campionat.

Aflată în subsolul clasamentului, KSE Târgu Secuiesc a obținut o victorie importantă, rezultat 2-0, pe propriul teren cu Kids Tâmpa Brașov. A fost o partidă cu două reprize simetrice, același Pakucs marcând în ambele reprize.

După 12 etape disputate în Seria 5 a Ligii 3, Sepsi OSK 2 a urcat pe poziția a șasea, devansând-o la golaveraj chiar pe CS Păulești, la doar două puncte de zona de Play-Off, în timp ce KSE Târgu Secuiesc continuă să rămână pe locul nouă, penultimul al seriei.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.